Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Skelett, de finns där.
Det är endast
mina längtansfulla ögon
som ej förmår se dem.
Det är jag
som genom springor
ser blåtoner,
som blundar.
Det är ett yvigt liv
att vänta sig hit
bit för bit,
våga tro på tillit.
Att klä av sig naken,
att våga,
att verkligen stå upp för längtan,
att i liten motvind tåga...
Snart visar var knopp upp hemligheten den bär på,
därunder tänds min låga
och hemligheten förblir min fråga.




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt