Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock the microphone

AMEVAFAN

jag ska ju bara freestyla lite
ta ett glas till och bara.................................................................

låta det komma till mig.

"jag hör verkligen inte vad du säger"

Sorry, mina ord är färskvara, jag är trött på dem i samma stund som de når mina egna öron. Fråga bara, jag kommer aldrig upprepa mig igen. DETÄRJUDUSOMINTELYSSNAR

tar en liten paus bara, låter inspirationen hitta mig för en gångs skull.
Det råkade bara ta jättelång tid.








"Nej, det var inget. Jag sa inget."





(ps. allt är fri vers, säkrast så liksom, närmast tanken typ, hej)




Fri vers av Sársauki
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-02 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sársauki
Sársauki