Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trångt


Krypin

Sticka under stol

fungerar om man är närsynt

Men visst är det obekvämt




Övriga genrer (Aforism) av Litchi VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-03 12:04



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Kul!
Calle
applåderar leende
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP