Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

indiansommar

jag tänker mig en latinamerikansk variant
fast inte en som röker
på natten tänker jag inte alls
på någonting
vettigt
det är hastigheten som kröker
krökar
jorden
ner sig eller är det jag som plöjer
friskt men sjukt
skär jag sakta men säkert ner liv
allt liv
som om jag kämpar för att få ljus
nå gläntan
men varför strida när kampen redan är över

många segrar kan jag samla på mig

livet, eller döden rättare sagt
övervinner jag dock aldrig




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-03 22:27



Bookmark and Share


    Han som går långsamt i regnet
och som vanligt vet jag inte vad det är men som vanligt flyter man bara med, lättsamt och harmoniskt, fint
2013-05-06

  Sanningsägaren VIP
tack för era ord, ni har rätt!
jag ska kika på den nu igen :)
2013-05-04

  Robert Jonsson VIP
Klarsynt och vist som en gammal hövding är din texts budskap
håller förövrigt med nedanstående kommentar, fina övergångar.
tänkte skriva flytningar men han hejda mig :)
2013-05-04

  cilax VIP
gillar dikten, glidande övergångarna
den skulle vinna mycket på om åtm ett "vi" ersattes med "jag"
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP