Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat.

Lyssna på ditt hjärta en gång,

lyssna på ditt hjärta två gånger,

lyssna på ditt hjärta i all oändlighet.

Det känns som att hjärtat är det sköraste vi har, men ändå är det hjärtat som orkar pumpa vidare det hopp vi tror att vi förlorat, när vi är som mest nere i våra mörkaste gränder.

Du är starkare än du någonsin skulle kunna föreställa dig.




Fri vers (Fri form) av Roose
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-03 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roose
Roose