Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel och glädje!

På läktaren uti Zaire
vad pågår det där, för nå´n sorts lir
som sägs ge folk rus
då de hör ett så´nt brus...
Orgelmusik är just vad det blir!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-04 05:56



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.Glädje*Rik*
Spela min Orgel i Glädje var Dag
Det gör mig så Strålande Glad.
Kram Irene Åberg
2013-05-04

  Eva Langrath VIP
Härliga ord som väcker glädje.
2013-05-04

  Lars Hedlin
;) Härligt
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt