Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, både arbete som ansvar tillkom...

-Det åvilar dig sa jag till
att varorna kommer fort in Bill...
Men de står ju kvar
vad har du till försvar...
-Du sa "å vila dej om du vill"!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 06:37



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.TOPPEN DIKTAT.
Å Vad Fel Det Kan Bli...
För att det ska Bli Rätt
Får man Göra Det Själv.
Kram irene Åberg
2013-05-04

  Lars Hedlin
;) Trötter
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt