Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig kemi

Som jag blivit lärd
att inget är givet
Jag går kuvad
under kåpor

Kemin i mig talar inte lika
tydligt som min puls
och skammen i mig
avslöjar brist på ansvar

Kärleken för dig upphör med
mina sista andetag
Så länge min blodström
tillåter och mina piller
lämnar jag mitt dåliga
självförtroende därhän
och ger mig själv till dig

Dina händer på mina axlar
och kopiorna som ersätter oss
En resa genom tid
som får mig att växa




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 12:15



Bookmark and Share


  Nina.H
Mycket bra! Självkännedom..
2013-05-22

  Gerda Johansson
den här väckte något i mig. vackert skrivet och tänkt
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea