Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wren, gärdsmyg, marinlotta


Där smög det sig för Gärd!

En smart polis ifrån Dover
ser tös sticka sjal, och kör Rover
stoppas direkt then:
-Scarf makes at home Wren...
-Ej alls sjal sa hon, en pullover!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-04 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt