Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Solen stiger i min blick..
.....Möter stjärnor i din




Fri vers av soalf
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-04 16:59



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbart vacker.
2013-05-10

    ej medlem längre
Underbar ...
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf