Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinden blåser...

Det du ser


är inte alltid



det som är



ytan speglar
din längtan





men när vinden
går däröver




ser du




att ytan


ändrar form




och att djupet


har en botten




du upplever


dragkraften




låter krusningen


fånga din blick




spegelbilder


visar upp sig




och fångar




ögonblicket




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 392 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-05 09:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Dina ord är som sommarvarma smultron ... helt ljuvliga/ kram
2013-06-11

  Siggesdotter
Ett viktigt innehåll bjudur du oss på - själv fastnade jag vid början; "Det du ser
är inte alltid det som är.... ytan speglar din längtan" Tänk så mycket vi visar fast vi kanske inte vet om det...! Men andra med känsliga antenner fångar upp signalerna, registrerar och förstår. Spännande är livet!
2013-05-10

  Maria T
Vacker poesi
2013-05-09

  Ninananonia VIP
Väldigt bra... djupt.. som jag gillar...
2013-05-05

  Tino
Mycket mycket bra!
budskapet smyger sig på
och jag vill inte sluta läsa!
Applåder, denna sparar jag!
2013-05-05

  Tino
M
2013-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så vackert...
2013-05-05

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2013-05-05

  Christine Sabel
sparar och svarar, vackert!
2013-05-05

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius