Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlösa nätter och steppande grannar

Vidgar mina vyer i kön i mataffären
kan en köpa sig ett liv
ta ett kvitto ta dig tid och se dig inte
om för guds skull eller för vem som helst
någon kan gå före någon kan bryta
dina mönster skapa monster
utan fönster i butiken kan vi inte andas
och definitivt inte få nya infallsvinklar
hur hade dagen sett ut om ingen stod i kö
ingen nickade och sa ursäkta ingen tog
en nummerlapp ingen sa hej till kassavärden
det låter kära du så jävla anonymt nu
där jag står och ler med mina mörka ögon i dina blå
och vi bryter mot alla hisskoder i hela världen
för jag bryr mig inte om någon ser på
jag skiter i era kösystem och sjunger "fuck the system"
fast mest
"I want you to fuck me so hard all day every day"
med trasiga strumpbyxor och efteråt
ska vi äta middag där vi sågs och andas lika häftigt
bara av andra orsaker och jag älskar dig
bortom alla köer av uppradade människor som säger
ursäkta för att vi finns och jag ber inte om ursäkt




Fri vers av menspoeten
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-05 13:43



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fan va bra du är!!

Älskar texten!
2013-08-31

  AgnesP
Som jag vill säga på danska; sikken en fucking dejlig digt:)
2013-05-10

    Freja Björndahl
Väldigt bra! Jag hörde en melodi i huvudet samtidigt som jag läste den och det var intressant. Passionerat dessutom, det märks!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten