Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noll och ingenting

söker efter orden
en känsla
ett uttryck


det enda som vill ut är bokstäver

sammansatta blir det en mening
men saknar betydelse

torrlagd







Övriga genrer av Trädflickan
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan