Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det är, så den bär...

Det sägs att med tiden går sorgen över.
Nix! Den kan när som helst öppna sig
och ymmigt den då blöder! Den behöver
faktiskt då och då plåstras om!

För minnets röst vaknar och sig då stockar
och så pockande om gångna tider den då rockar...
Men som tur är inte bara till gråt
utan även till glädje som var den lockar!

När folk hör det, orden dem chockar!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-06 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-05-07

    ej medlem längre
Denna dikt är så stark, den känns i själ och hjärta, och orden rimmar så bra om en tung sak ... , att dikta om sorg på detta sätt som poeten gör, det är väldigt stort, så bra när orden förmedlar smärta i lyrikens form, ...
2013-05-07

  Alva Johnsson VIP

Tack och lov är det oftast
en härlig blandning
i minnets bägare.
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt