Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte röra, bara titta...

Jag satt på balkongen i solen
och åt frukost! Då hördes ett
mäktigt surr ovanför mitt huvud.
Jag tittade upp, en humla stor
landade på mitt bord. Det gula
lyste så vackert. Så ulligt rund
och go den var och den
skulle man ju klappa...
Jag sträckte fram handen
men då den sjappa... Men
den gjorde en sorts <3-sväng
över mitt huvud innan den
försvann bort över taket.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-06 10:14



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Humlan surrar över mig
var så vacker, grann..
Tack för texten Din...
Kram Irene Åberg
2013-05-08

  Lars Hedlin
De är så mysigt gulliga ;)
2013-05-07

  ULJO
Ett vårtexken så gott som något
2013-05-06

  Alva Johnsson VIP

Kanske tur att
Du ej hann klappa.
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt