Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåjo... inte begåvat, utan korkat ;) nånting måste jag skriva...


Korkad glädje

 

det är en fördel att vara kork
de stunder livet känns som bly 

tänk så mycket lättare det blir
att guppa på livets hav när glädjen igen
behagar ta ett nappatag




Övriga genrer (Satir) av Minkki VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-06 19:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant...väl skaldat
2013-05-09

  TrollTörnTrappan VIP
Kan vara en konst att vara kork(ad) också - inte alldeles lätt - när man känner omgivningen sjunka ned i ett allvar... Ibland bättre att oberört dröja sig kvar - ibland bättre att genomlida processer... Kul bild och uppslag hursomhelst!!

2013-05-06

  AgnesP
Jag vet. Det önskas kontruktiv kritik. Men jag kan inte komma på annat att säga att jag tycker den fungerar precis sim den är och att den är underbar:)
2013-05-06

  walborg
Integrerade komplexa känslor skapar mognad och gör personligheten stark att klara mera.
2013-05-06

  Tarantaran
Det måste ju vara lättare
att guppa där redan innan..
som kork..:)...annars tror
jag att glädjen hämtar en
när man är på botten
också.. men då har man
ju missat glädjen
i guppandet innan..

2013-05-06

  Maj-Lis VIP
Bra...ibland måste man skriva även de som är korkat...men de var inte detta
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP