Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltro

en obekymmrad spegelbild fångar upp
fallande lätt i symretisk reflektion
är jag ett skimmer
av lämnade minnen

möter leendet
okomplicerat och varmt
med väl valda ord placerade på ömma fötter
och du vill vandra med mig

du och jag samma morgon
känner vi oss jävligt vuxna
och i ögonblick som nu

förstår jag djupet




Fri vers av Laijza
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang