Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag kan själv


Jag tror det tog 500 år innan ödet hann ifatt
smutsiga kjoltyg och trasiga naglar

Jag tror jag var smart i en evighet utan lust
med galenskap i ett vardagsrum av tonic

I sagan av tro var du alltid hjälten
slitsamt och stillsamt i plågsamma påståenden

 Smälte jag in graciöst i ett varande av tyckande
och ett whatever

Nigande vackert blev skuggorna min sanning
och jag spådde min ärlighet i konturerna

500 hundra år av överlevnad
är lång tid att hålla andan




Fri vers av Laijza
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang