Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvättstuga i Växjö med minnen från sommaren.


Då slog det mig

Då slog det mig,
omgiven av par som uppvisar
varierande grader av affektion
i direkt korrelation med deras ålder.

Då slog det mig,
omgiven av allt det vackra,
i mitten av allt hat
och allt som äcklar mig.

Då slog det mig,
omgiven av stål och tyg och tystnad,
med det närmaste jag kan komma.

Då slog det mig.
Är det ensamhet jag känner?




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-07 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
affäkschon-...........?
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress