Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har man inte sovit på natten så sägs det att man inte skall sova på dagen heller. Men om man nu inte fått sin dagliga siesta under dagen, varför rekommenderas det då att man skall behöva sova om natten?


Jag var så trött imorse att...





...jag drabbades av mikrosömn då och då
medan min älskade älskade med mig.
Blev väckt till sans och förnuft då och då

av små kärleksfulla och välmenande knuffar
då jag höll på att trilla ner från köksbordet
under själva akten. Hade den utförts under

köksbordet istället hade mycket kunnat
vara vunnet. Emedan det är svårt att alls
trilla någonstans då man redan är nere för

räkning så långt man kan komma i den
tvekampen och ringen. Nu är det så att
soffan som vi höll till i i helgen har tappat

en smula av sin forna spänst efter åtskilliga
bataljer och badkaret är helt enkelt för trångt.
Balkongen känns litet för utsatt emedan

grannen på högra sidan brukar titta över
då och då för att se ifall där finns någon
att prata väder, skvaller och vind med.

(2013-07-07)




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2018-01-16 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP