Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollaps!

 

Det gör ont och skär i hjärtat!
Det är pinsam och äcklig!

Vem bryr sig om min ensamhet än mig själv?
Vem ser och undrar om jag existerar?

Jag håller på att kollapsa!
Jag håller på att bryts ner!

En litet tanke kan förvandla hela livet till ett helvete
En krossat känsla kan gör slut på min existens

Jag blöder!
Jag flödar ymnig smärta!

Jag ger upp!
Jag ger upp!

Inom mig skriker ett barn, hjälp mig ut!
Befria mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-07 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP