Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgedikt, 6 maj 2013


Solreflexer bildar fotoblixtar på vattenytan.
Vattnet gungar i försommarvärme vid Kornhamnstorg.
Jag har besökt Arbetsförmedlingen.
Jag var totalt frånvarande.
Vill bara vara nära flickvännen.
Trösta hennes sorg som också blivit min.
Livets oväsentligheter spolas bort.
Sorg sköljer allt ner till märgen.
Vad är död?
Vad är liv?
Vattenytan svarar genom att gunga vidare.
Solen ser vågorna fortsätta.




Fri vers av Peter Palm
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-07 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm