Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som gäller...

Känd sångerska orden fäller:
-Minns ej text, men ni väl upp ställer
och sjunger med nu...
-Men hallå lilla du!
Den sången kan inte vi heller!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-07 15:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Okänd melodi!
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt