Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första, första, första och första -

 

våren bjuder Första, i ett, i ett

 

första grässtrået,
bofinken,
sädesärlan,
 vitsippan,
Första maj
första balkongstunden

björktrastparets
parningsdans på björkgrenen

äntligen
ett rede i björken

vårauktion eller våraktion?

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-07 16:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fyndigt och fint skaldat
2013-05-09

  Eva Langrath VIP
Gillar skarpt textens uppbyggnad och överraskningen i slutet.
2013-05-07

    ej medlem längre
Så härliga vårtoner!
2013-05-07

  erkki
Gillar den härliga anda som genomsyrar texten. Och så sista raden!
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP