Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Kanske känner du dig vårvilt vårgalen,
i den vårsköna, vårgröna vårsalen?

Skolning hjälper oss inte
att fullt förstå vårens makt,
inte heller hjälper det
att vara autodidakt.

Skyll
på klorofyll!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-22 16:05



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Festlig text! Jag blir görn och skön när jag går i den sköna gröna skogen! Kanske det också beror på klorofyllet?
2013-05-24

  Lars Hedlin
Bra och vackert skaldat!
2013-05-23

  Angel of love
Underbar text..
2013-05-22

  Carina Bendix
Härlig text! :)
2013-05-22

  Eva Helene VIP
Smittsamt sprittande vårvilt!! :)
2013-05-22

  Nina.H
Kanske är det klorofyllet
jag känner så starkt...
blir grön och konstig när
jag går ut i skogen.. :)
Härligt skrivet!
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck