Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överfölls av minnen igen.. Här är låten som beskrivs i texten http://www.youtube.com/watch?v=Flvxbw8YYM8


inte riktigt landat

Tiden rinner genom fingrarna nu
Jag ser blommor som växer
och måsarna flyger igen

Och jag vill, jag vill
det sjunger
nej skriker
i bröstet 
en ton, en enda ton som 
vill slita sig upp genom 
mina läppar och ut i rymden
som om den följde de där 
böljande engelska kullarna
från mina minnen

Kullarna och de där engelska hornen
i orkestern som fick mig att gråta
när signaturen till svarta hingsten
spelades på sommarlovsmorgon

Och jag vill springa över
klipporna därute igen
bara springa 
utan att någonsin bli trött
då när livet var så där
rörande enkelt och det största
var en längtan

Så enkelt och så svårt
som det bara kan vara
när man är 14 år
och inte riktigt landat
någonstans




Fri vers av Roger VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-07 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP