Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på lycka.

Till alla er
Som rikedom söker,
Ser ni skogen
som lyser likt guld och rubin?
Ser ni havets skatt?

Till alla er
Som rikedom söker,
Ser ni djupet,
i er vän bredvid?
Ser ni kärlekens kraft?

Till alla er som rikedom söker,
Öppna era ögon och se.
Öppna era hjärtan
och känn




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 819 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-08 11:16



Bookmark and Share


  sigurd
Så härligt att läsa dina fina vers.
Love it !
2014-09-12

    ej medlem längre
Rikedomar som vi får gratis. Fint skrivet.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten