Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt alla nattpoeter

Jag borde sova nu
borde andas tungt och lugnt

Borde vara i drömmens värld nu
borde ligga tung och slapp i min säng

Borde vila mitt trötta huvud nu
borde vila min trötta och onda rygg

Borde sluta skriva nu
borde inte sitta kvar här

Så... *gäsp*

God natt alla nattpoeter God natt...Zzzz...




Övriga genrer av Therés
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-02-28 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!