Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄTT ATT STYRA

Med en grävskopa opererade du min hjärna och
du kramade mitt hjärta så hårt med knuten hand...
...som när man vrider ur den sista droppen vatten ur en disktrasa

På så vis fick du mig till precis det du ville




Fri vers av Therés
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-02-28 01:11



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
det är kärlek det!
2006-02-28

  Tony Hermansson
Oerhört skönt grovt öppnat, omskakande och effektfull.
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!