Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnans klagan

Någonstans mellan hollywoodfruar
och den perfekta crème bruléen
måste det finnas plats för en suffragett

Ett utrymme att andas
en yta att skava mot det storslagna

Ett rum
att dunka huvudet blodig mot.

För att ännu en dag
orka hålla livets mirakel.




Fri vers av Myy VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-09 11:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
överallt, må gudinnan du få verka, i alla rum, i alla bås, i alla luftutrymmen
2018-04-05

  Lars Hedlin
JA man måste få rensa ut ibland!
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP