Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du you remember?

Do you still remember?


 


The warmth of our body’s together ?


 


Can you still feel my   touch?


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-09 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett minne svårt att glömma.
2013-05-09

  Tess74
fint och ömt
2013-05-09

  Carina Bendix
Svårt att glömma sånt som berört på djupet, både psykiskt och fysiskt..
2013-05-09

  Angel of love
Sån känsla sitter nog kvar, känslan av närhet strålar starkt!!
2013-05-09

  Rise Little One
Hard to forget such feelings I think..
2013-05-09

    ej medlem längre
Varm och vacker... ja är det någon man älskat glömmer man nog aldrig...
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin