Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Miserabel

 

Jag ser, bilden är en pojke

Trasiga kläder
Trasiga tankar
Trasiga drömmar

Oja!

Hans flykt
hans heta tårar
Påminner mig om mig själv

Där bortta satt jag vid Tiger floden i centrala Bagdad
Och grät!
Sorlig grät min våldtagen barndom

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-10 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP