Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voice of lust

går ner på knä

finner ljus hämtar upp starmar åt
mjuka läppar sluter om

känner du

följer puls i en rytm i takt
möter dig där och djupt

känner du

fingrar lätt och smakar varmt
möter ögon

famnar färger i kaos
hör jag dig viska

och jag har alltid lyssnat på dina ord

händer begär framfusighet
i en oblyg saga knäpper jag upp

ser du

 




Fri vers av Laijza
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-10 23:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Puh. Intensiv.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang