Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam man


Ute bland skog och bär
Bor det en gubbe,
som så ohyggligt ensam är

Han sitter vaken varenda natt
Inget sällskap,
förutom en katt

Men katten inte om gubben sig bryr
Ut bland möss
och mörker den flyr

Ensam sitter han där
med saknad så stor,
över den han hade kär

Till Gud han ber:
“Snälla, ge tillbaka min älskling”

Ty hon finns inte mer




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-11 00:03



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tog till mig texten-
Har själv förlorat
min älskade.
Tack,
2013-05-11

  Nina.H
Så vackert skildrat om sorgen
och ensamheten..
2013-05-11

  stig wikman
Kärleksfullt skrivet.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz