Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlaget avgör allt!

Kan det bara vara
så enkelt i livet:
Att hur man har det
det beror precis på
hur man tar det
Kan det bara vara
så enkelt i klivet...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-11 04:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja kanske är det just så...
2013-05-12

    ADI Nehlin
manar till eftertanke, väl skaldat
2013-05-11

  Alva Johnsson VIP
Allt är relativt. Det den ene uppskattar, ratar den andre.
2013-05-11

  ULJO
Så enkelt är det nog och det blir så som man själv gör det
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt