Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakta sena timmar

När allting verkar vara intakt

Och det man sagt förblir osagt

När det solida tappar form och flyter ut

Då känns det som början är mitten av ett slut

Allt är suddigt, inget är diffust

Solen har gått ner och mörkret blivit ljust




Fri vers av Dyrbye
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-11 06:35



Bookmark and Share


  aol
Så starka bilder din text ger,
2016-11-11

  Per Drysén
Starkt bildspråk som ger hopp.
2015-04-02

  Robin V
Mycket bra!

"Allt är suddigt, inget är diffust

Solen har gått ner och mörkret blivit ljust" - så vackert hoppfullt på något sätt.
2013-07-24

  Lars Hedlin
Starkt och bra skaldat!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye