Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att ta för sig...

En nyanställd ingenjör från Haga
kom till arbetsplats som honom behaga
lunchrum fyllt med burkar där
med mat från Mias, Macs och Per...
Vilken lycka bara att välja och taga...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-11 15:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tooo dee
2013-05-12

  ULJO
Kanonbra
2013-05-11

    ADI Nehlin
fyndig, tyckte om
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt