Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion av honom

Han lurar sin omgivning, ger dom en illusion av honom.
Med skräck i sitt förstånd att någon ska se.
Just att han är ett värdelöst ingenting.
Med tomma händer och förväntan i nacken, drar han skam över sig.
För att uppnå vad alla förväntar.
På möten med okända giriga händer, tjänar han välfärd på folks sökande efter tillfällig lycka.
Pengar som han sen ska köpa sig kärlek för.
För han vet att ingen ska älska honom utan materia, han vet inte hur man älskade på annat vis.




Fri vers (Fri form) av Mian
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-11 20:51



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej bra skrivet jag känner att du är sårad och besviken men
lämna det han gör för honom skälv det är ej bra att skriva om
sådant för det blir mistankar eller bevis på pappret ta vara på
dej skälv och gör dej stark man kan inte köpa lycka men man
kan bedöva olyckan så man slipper känna och se det pussel av
smärta som ramlar i hop bakom ryggen på den väg man går och
man kan bara lura sej skälv och inte andra jag tror denna kille du
talar om är en jävligt bra kille men han är jävligt ledsen vilsen och
har tappat omdömet på rätt och fel på sin väg som han flyr i från
det är något som gör jävligt ont i honom som han inte orkar med
just nu var rädd om dej och tänk dej för vad du skriver i all välmening
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian