Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacka vet jag gamla da´r...

Kärleken är evig
som en poetisk parfym
som ständigt finns runt
om en i byn som i skyn!

Men få fatt i den är inte lätt
den är som en sprätt som på en sätter fart
och när man tror allt är klart ökar den takten
och försvinner från trakten, ja hjärttrakten!

Då lugnar man ner sig tar till andakten
innan nästa start för att få till det lite rart
ja, ja underbart... Så är det hela igång igen!
Man hoppas på kärlekssång l-å-n-g,
men man tappar
farten även denna gång...

Då säger nå´n, Ewa du skall ej va så´n
som försöker kärleken få fatt i skor på
hög klack, då säger den nej tack!

Den vill ha skor som är inne
inte sådana som du har i ditt sinne
då får du blir kvar på din utsiktspinne...

Välj "gympadojor" efter senaste stil
då springer du ifatt kärleken som en pil
och då skall du få känna på verklig f-e-e-l!

Du skall springa rundor på el-spåret
få upp det där bra flåset
då får du direkt till
kärleken och upp låset...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 21:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet
2013-05-12

  ULJO
Trevlig text
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt