Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon god vän försvinner ur tiden, så är skrivna rader något av det bästa


Tillägnad en väns bortgång

MINNESDIKT AV DANS BORTGÅNG


EN MAN SOM ÄLSKAT HAR TAGIT SITT SISTA ANDETAG

OCH SOM ETT TROLLSLAG

SER MAN EN ÖRN MED SINA BREDA VINGARS SLAG
GENOM LAND O VATTEN KAN DU BESÖKA DINA KÄRA

OCH SOM ETT TROLLSLAG

KAN DU LANDA OCH FÖR EN STUND VARA NÄRA
EN HÄRLIG TANKE I DEN SORG VI ALLA NU KÄNNER

OCH SOM ETT TROLLSLAG

FÖRSVANN DU FÖR OSS KÄRA OCH ALLA VÄNNER
VART VI ÄN STÅR VID NÅGON SJÖ ELLER HAV

OCH SOM ETT TROLLSLAG

SKA VI MINNAS TILLBAKA HUR MYCKET DU ALLA OSS GAV

TACK FÖR ALLT DAN




Fri vers av nattig
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert i ett sådan tråkigt skede i livet
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig