Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hey hey nej nej

för dom som vill går det även lyssna på tonsatt synth inspirerad version...
http://www.youtube.com/watch?v=to3M2u4WsJo




öppna inte ditt öga just nu
ligg kvar i sängen och bara va
vi har all tid i världen just nu
till vår perfekta dag
jag stryker dig medhårs medans du blundar
du funderar på något, jag undrar på vad
jag fortsätter undra, du viskar, du lugnar
jag lyssnar och blundar när du viskar, du är som jag

oh hey hey du baby av socker
du vet jag är en stenad indie rocker
oh nej nej du baby av socker
du får inte gå än, du får inte gå nej nej

för mig känns stunder som dessa få
så låt oss imorgon vakna upp vi två
även om jag inte alltid ligger här hos dig
betyder din beröring allt för mig
och när segerns sötma har runnit av mig
det är då det är då jag behöver dig
och när segerns sötma inte alls smakar sött
vill jag ha läppar av socker för att tända nått dött

oh hey hey du baby av socker
du vet jag är en stenad indie rocker
oh nej nej du baby av socker
du får inte gå än, du får inte gå nej nej

vinylinspirerad klädsel,
jag är inte den som blir ny
men min röda pensel
målar hjärtan på din hy
ett nytt gift jag fått
gör att jag växer som man
det klingar så fint i munnen
när jag gång på gång på gång
säger ditt namn

oh hey hey du baby av socker
du vet jag är en stenad indie rocker
oh nej nej du baby av socker
du får inte gå
du får inte gå
du får inte gå
DU FÅR INTE GÅ !!!




Fri vers (Fri form) av comfort_noise
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-12 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise