Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se


Välkommen hem ...

 

 

Skyndar mig till dörren, fumlar med nyckel, vill vara snabbare än vinden för att fånga dig i min famn. Du är svaret till min längtan, min saknad. Det tickande ljudet från klockan är min värsta fiende när du är så långt ifrån mig, från vår avlånga kudde, från vår gemensamma sammetsmjuka täcke ...

Min kroppsvärme viskar i ditt öra hjärtligt välkommen tillbaka ... Jag ler, skrattar och sväljer in glädjetårar ... Mina innerliga kyssar skvallrar till dig hur tomt dagarna varit utan dina tankar. Dammet från din jacka avslöjar alla dina händelser under resan ... Mina varma smekningar vandrar sakta över hela din kropp och plockar undan dina bekymmer ...

Vill mata dig med kärleken i mitt hjärta, vill vagga dig till sömn från djupet av mina alster ... så lägg dig ner på min mjuka lår istället för dunkudde, andas in min ljuvliga doft, en summa av magi, eufori, kärlek och längtan ... Låt mina utvalda stavelser värma upp dig från topp till tå ... Låt dina ögon vila nu under världens mjukaste kyss som du bara kan ana ...

Välkommen hem min käraste ...




Prosa av Rise Little One
Läst 823 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-12 22:23



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så underbart...
2013-10-16

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2013-05-14

  Tess74
Å vilken underbar text, man kan verkligen känna hur mycket du har längtat, och man känner igen sig
2013-05-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-05-13

  Järnkatten
Alldeles, alldeles underbar text..applåder!!!
2013-05-13

  Lars Hedlin
Helt enkelt underbart ;) APPLÅD!
2013-05-13

    Max Poisé
Underbar!!!
2013-05-13

    ej medlem längre
Varma och innerliga flyter dina underbara ord.
2013-05-12

  Destino
Underbar läsning...
2013-05-12

  Angel of love
Vilken underbart kärleksfull text, stor applåd!
2013-05-12

  HelenaW
Äkta kärlek och längtan..
2013-05-12

  Mona Nordkvist VIP
Vacker längtan...
2013-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det låter så underbart...fastnade speciellt för "vill mata dig med kärleken i mitt hjärta"...
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One