Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje olycka och förståelse

Den största glädjen, tänds oftast med en plötslig gnista
Samtidigt kommer största olyckan, oftast med en likkista

Därför borde vi tänka efter, bry oss och förstå
När vi ser den utslagne, att olyckan också oss kan lamslå




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-13 09:34



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
denna dikt var mycket väl skriven
2013-05-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta så tänkvärda!
2013-05-13

  Ewelina Mann
Du fångar känslorna otroligt med dessa ord, du får med så otroligt mycket djup, sanning som väcker eftertanke hos mig, du når min själ, det är lyckad poesi för mig!
2013-05-13

    ej medlem längre
Man ska hjälpa dem som har det svårt när man kan.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP