Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bönplatser

 

Hur ska jag stå emot den växande sorg,
Störande tystnad,
Och den skörande ensamheten?

Det som finns inom mig är nu är såret
Och såret
Vilket ansikte skall jag bära?

Den hetsande och hatfulla ansiktet
Eller den förödmjuka och kärlekfulla ansiktet

I varje bön plats ropar man till…
Säljes många ansikte

Jag ser inte lyckan över världen
Jag ser tyranni som ett ändamål

Nu byggs endast böneplatser över hela jorden

den heter demokratin???????????




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP