Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du lyste mig!

 

Jag kom fram ingenstans
Tills du lyste upp mitt liv

Impulsen av kärlek
Impulsen av godhet

Jag lyssnar på hjärtat!
Vilka härliga stunder!

Jag ser trädet i mig växer
Klokhet

Du ändrade mina mörker
Till ljus

Jag har sett och känt dig innan jag blev född
Min evig och sanna kärlek!

Jag älskar dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP