Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel



Allt är en lek, ett skuggspel för att förblinda och ändra ens syn på allt. Det är omöjligt att bryta sig ur och ta dom stegen som du så desperat behöver att ta.

Känn ödets skarpa naglar mot din klena hals medans tiden utgör din värdelösa existens, som inte ens jorden och marken du går på bryr sig om.

Ett par steg, ett kast eller ett kraftigt fall, kan få dig på flyende fot att leva och dö samtidigt.

Glöm bort mig, glöm bort vem jag är och vad jag gjort för dig då jag ändå inte är värd något, kommer aldrig att vara det i detta liv, borde egentligen skippa det här livet och se om det finns något annat.




Fri vers (Fri form) av The one in Black
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one in Black
The one in Black