Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid vattnet

Vid skogsranden
står granarna rakryggade
Lika stadiga nu som då
lika milda

Som om tiden inte haft någon vilja att gå

Vinden prasslar i björken intill bryggan,
vattnet kluckar mot ekan

Planlöst står jag vid sjön
Barndomen står bredvid


Hemligheter viskar i skuggan


Jag tror jag bottnar här

Jag tror det här är platsen

där jag lämnade min själ




















































Fri vers av bittemi VIP
Läst 788 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2013-05-21 11:10



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vilket fantastiskt språk du har.
2014-11-23

  ULJO
Det här kallar jag poesi. Vackert som en dröm smeker orden mig när jag läser dem.
2014-05-05

  ULJO
Det här kallar jag poesi. Vackert som en dröm smeker orden mig när jag läser dem.
2014-05-05

  ULJO
Det här kallar jag poesi. Vackert som en dröm smeker orden mig när jag läser dem.
2014-05-05

  aol
underbart skaldat, bokmärkes,
2013-11-06

    Frozenbride
Vackert.
2013-11-04

    Max Poisé
Mycket bra detta!
2013-06-16

    ej medlem längre
Så vacker poesi..
2013-06-07

  Linda CH VIP
Mycket vackert skaldat!
2013-06-07

  Sunlight
Ljuvligt fint skriven poesi
2013-05-29

  Mow Dean VIP
en vacker bild du visar oss med hjälp av dina noga valda ord.
tack!
2013-05-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-27

  Änglaögon
Underbara rader som väcker tankar och minnen från ens barndom. Bra!
2013-05-27

  © anakreon VIP
Fast texten visar nog
att du har själen kvar.
Calle
2013-05-22

  Rozsi.kovacs

otroligt starkt bravo
2013-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemodigt och vackert! Barndomen bär vi alltid med oss.
Elisabeth
2013-05-22

  Anya VIP
Mycket fint väver du, tycker extra mycket om slutet.
2013-05-22

  Bibbi VIP
Så otroligt fint.
2013-05-22

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivet!
2013-05-22

  Ninananonia VIP
Mycket vackert...
2013-05-21

    ej medlem längre
Skir, skör, skär poesi!
2013-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Stilla tankar om gångna tider...mjukt och vackert...
2013-05-21

    ej medlem längre
jättefin är den..
2013-05-21

    ej medlem längre
Så berörande vackert skrivet ...
2013-05-21

    ej medlem längre
Underbar text, med en oändligt vacker avslutning.
2013-05-21

    ej medlem längre
"Planlöst står jag vid sjön
Barndomen står bredvid"
Fint!
2013-05-21

    ej medlem längre
så fint skrivet!! gillas...mycket
2013-05-21

    ej medlem längre
fin minnesbild man får här.. mycket bra
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP