Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt hjärta är det höst


sommaren närmar sig

vattenpölar på grå asfalt



små stänk av regn i mitt ansikte

marken är mättad



dis

världen känns tyst
mjuk

och höstlik




kommer på mig med att uppskatta det gråa lugnet
och tystnaden



det gulbruna gräset
skulle blöta mina skor



rönnen som står färglös och grå utanför mitt fönster har regndroppar i grenarna
men inga knoppar

det har ännu inte börjat grönska


jag tänker att vatten är liv

och att allt det gråa trista ger plats för vila

jag är ledig idag



idag kan jag bara vara i stunden

inga krav


jag som nyss förbannade regnet och frånvaron av sol
känner nu frid

allt har sin tid




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 617 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-14 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte fint skrivet. Gillar " jag tänker att vatten är liv " det stämmer ju så bra.
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan