Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskylten

Alla dessa skyltar på våra vägar, som leder oss åt rätt håll
Utan att vi behöver ha större koll.

Från Skåne i Söder till riksgränsen i Norr. Överallt finns det
De är som webbadresser som tar dig till rätt plats på rätt tid.
Tänk om det fanns liknande anordningar för våra liv.
Gå dit, gör si och så.

Så får vi veta i förväg vart vi ska och hur det kommer att gå .
Tänk vad finurligt det kunde vara och vilken auto bahn våra liv skulle vara
På ett bra sätt och i viss mån skulle vi slippa stress och jäkt om allt var skyltat och ej förtäckt.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-14 14:53



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Inget är förtäckt
det är bara släckt
Ingen vill se
sanningens skäl
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten