Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G-punkten

Jag lyckas väldigt ofta
göra kvinnor nöjda.

Nyckeln till framgång är
att stimulera G-punkten.

Många män vet inte
hur viktig G-punkten är.

Många män vet inte ens
att G betyder Garv.

Nyckeln till framgång är
humor!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 785 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2013-05-29 16:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Humor är ett bra smörjmedel för att sen kanske GÅ till nästa punkt........
2015-09-17

  Tobias Haglund
Fint och roligt!
2014-10-16

  Teresia Ridell
Haha hrm..ja humör är ju inte heller fel:)
2014-09-06

    Mia-Karin Larsson
Så sant! Applåderar och ler.
2014-05-16

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jag och också varit inne på den iden
lite till och från
Ofta varierar jag mellen G-punkten
och U-punkten
2013-11-09

  amolunda
Fantastiskt bra skrivet!! *Garvar gott* =)
2013-10-18

    ej medlem längre
Glänsande slutpunkt.

Jätte bra.
2013-09-03

    ej medlem längre
Humor är A och O

Gå till Humor utan
att passera G, lek !

Gulla, Glid, Gny,
Gosa, Gunga, Grov

Godis är Gott :)
2013-08-30

  Connie
Hahaha, gillar din humor! Den som saknar humor är fritt byte för alla andra.
Humor är ett vapen, ett slags tårgas men billigare ;)
2013-07-13

  Ninananonia VIP
Ja.. visst är det.. en del av det..
2013-06-05

  Eva Helene VIP
Får hoppas då att många män läser detta och tar lärdom! :)
2013-05-31

  Lars Hedlin
yes its true! Bra ;)
2013-05-30

  Tess74
Hahaha underbar och sann
2013-05-29

  © anakreon VIP
Instämmer - humor är ett av kärlekslivets mest viktiga inslag!
Men det gäller att inte skratta på fel ställe...
Calle
2013-05-29

  Angela Bohlin VIP
*Skrattar* Du har så rätt så... att skratta tillsammans oavsett vänskap eller i kärlekens tecken... är bärande i längden
2013-05-29

  mysing
Härligt! :)
2013-05-29

  Angel of love
Haha ja eller hur!
Här lyckades du väldigt bra!:)
2013-05-29

  Nina.H
Just det! Du har så rätt!
Den här satt som en smäck!
Härligt Dan!
2013-05-29

  Maj-Lis VIP
Den väckte nyfikenhet...och var bra
2013-05-29

  Emme Anuelle
haha, den satt där den skulle, mitt i prick!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck